top of page
benjamin-behre-gmjF2RlNB8g-unsplash_edited.jpg

START MEDICAL AS

OM OSS

Start Medical AS tilrettelegger dine behov for helsepersonell. Vi har et nettverk av sykepleiere, leger, hjelpepleiere, helsefagarbeidere, pleieassistenter og medisinstudenter. Vi bemanner sykehus og andre helseforetak i hele Norge med vikarer etter behov. Vi strekker oss langt for å være serviceinnstilt og tilgjengelig for våre kunder. Alle våre ansatte er autoriserte og det er viktig for oss at ansatte og kunder er fornøyd med jobben som blir gjort, derfor velger vi de beste vikarene. Start Medical AS er et bemanningsbyrå som hjelper ditt helseforetak, med visshet om at både dere, våre vikarer og pasienter er fornøyd.


Historien:

Start Medical AS ble til i 2020, da behovet for helsepersonell i covid19-pandemien ble skyhøyt. Grunnleggerne i Start Medical AS har lang erfaring innen bemanning av helsepersonell, derfor var det viktig for Start Medical AS å hjelpe til i et samfunn som var bekymret for stor mangel på helsepersonell. Både grunnleggere og ansatte i Start Medical AS er engasjerte i samfunnet og opptatt av å yte vårt beste. Vi streber etter å være best på bemanning av helsepersonell i Norge samt å kunne levere de beste vikarene til nettopp deres helseinstitusjon. I dag har vi opparbeidet mange dyktige konsulenter og vikarer.


Vår strategi:

Start Medical vil være tilgjengelig for både helseforetak og helsepersonell. Vi engasjerer oss og tar oppfølging på alvor. Dette skal gjøre oss ledende på bemanning innen helsepersonell i Norge.

FAQ¨: About
bottom of page